19. syyskuuta 2015

Onnelliset hullut

Pitkästä aikaa vähän uutta ulkoasua blogiin! Hiukan kesken tää on vielä, mutta isoimmat muutokset taitaa olla tehty :)

Oi mitkä Traun treenit torstaina! Pitkä tauko takana, uusi kenttä ja uusi ryhmä, mutta ei haitannut menoa yhtään. Kova hinku oli hallin ovesta sisään ja kaikki tehtiin täysillä. Tehtiin sen kanssa keinua, ollaan ennen tehty pöydät molemmissa päissä, nyt jätettiin pienempi pöytä pois. Ei mitään ongelmaa, ylhäällä odotti nakkia, joten täysillä sinne ja kolahdusta nyt ei nakki suussa edes huomaa. Muutama kerta pussia, intoa täynnä ja täysillä vaan.

Muut teki loppuun laatikkotreeniä, me jätettiin se välistä kun mulla ei ollut juoksareiden kehikkoa mukana, joten hipsittiin toiselle tyhjälle kentälle itseksemme. Lähdössä odottamista, hypyn tarjoamista eri kulmista, kokeiltiin kuinka hyvin putki oli muistissa ja tehtiin hyppy-putki 'rataa' muutamaan kertaan. Ja neiti corgi haukkui pari kertaa kesken treenin, eipä ole siitä ennen agihallilla haukuntaa kuulunut, paitsi jos joku on ollut maharapsutuksia vailla...

Perjantaina taas Toren vuoro treenata:


Vähän oli taas kuulo hukassa ja rimat lenteli (pitää varoiksi taas hieroa Tore läpi, mutta lähinnä se näytti niin kiireiseltä, ettei ehtinyt keskittymään hyppäämiseen). Käännökset meni yllättävän hyvin, kasihypyn jälkeen putki houkutti, mutta kiltti poika tuli perässä oikeaan suuntaan kuitenkin, vaikka mun väärälle puolelle päätyikin. Kunnon pelleilyä taas pöydän kanssa, kun ei huvita niin ei. Ali, ympäri ja viereen ihmettelemään, etten varmasti hyppää sinne olemaan paikoillaan. Onnistui sekin sentään lopulta.

Loppuun taas vinokeppejä, rengasta (keskittyminen hukassa tai sitten idea taas täysin hukassa, eipä tuota ole hetkeen taidettu tehdä) ja kontaktien alastulon pyörittelyä.

Kuvaukselliset pääsi rälläyslenkille maanantaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti