8. kesäkuuta 2015

Lisää näytelmiä

Sunnuntaina vieteltiin sateista päivää Mynämäen ryhmiksessä:

Tore, tuomari Margaret Martin, Irlanti:
"Erittäin mukava koira. Ihastuttava yleisvaikutelma. Tyypilliset, erinomaiset pää, silmät & korvat. Oikeanlainen niska ja ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen turkki. Erinomaiset jalat/tassut. Hyvä hännänkiinnitys ja hännänkanto. Liikkuu erittäin hyvin."
ERI AVK1 SA PU1 SERT ROP

Trau, tuomari Jackie Stubbs, Irlanti:
"2-vuotias narttu. Kaunis pää. Erinomainen suu. Hyvät silmät & korvat. Hyvä niska & hyvät etukulmaukset. Hyvä, syvä rintakehä. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin."
ERI AVK3

Kait sitä pitää Torelle alkaa sitä käyttötulosta metsästää, täähän oli sitten sen kolmas serti. Kivasti peräkkäisistä näyttelyistä kaikki. Ehkä me vielä jossain kehässä käydään pyörähtämässä jossain vaiheessa, sitä on niin kiva ja helppo esittää, mutta katsotaan. Ryhmäkehä heitettiin kyllä vähän läskiksi, Tore oli siinä vaiheessa jo aika väsynyt, ja yritti vielä väistää alkavaa sadetta turvaan mun jalkoihin :D Päästiinkin onneksi siitä nopeasti pois ja autoon kuivattelemaan.
Kastrointia oon vähän suunnitellut syksylle, tosin raha-asiat heitti niin häränpyllyä tässä muiden mokailujen takia, että nähtäväksi jää pitääkö sitäkin suunnitelmaa siirtää. Traun terveystarkkejakin pakko siirtää myöhemmälle.

Loppuviikolla tehtiin taas vähän aksaa. Toren kanssa kontaktitreeniä, joku hoksasi vihdoin A-esteen ja puomin idean. Alkoi jo löytyä vähän intoa tekemiseen niidenkin kohdalla! Parissa välissä käytiin viereisella kentällä tekemässä vähän hyppyjen takaakiertoja, haettiin putkesta vähän vauhtia mukaan. Ei siinäkään ollut tällä kertaa mitään ihmeempiä haasteita, ehkä me ollaan Toren kanssa molemmat opittu jotain? (nyt kun sanon näin, seuraavalla kerralla ei taas onnistu millään.) Loppuun vielä simppeli muutaman esteen rata, jossa tosin jouduttiin vähän keskustelemaan siitä, kuunnellaanko ohjausta, vai painellaanko vaan putkeen lähimmästä päästä.

Traun kanssa tehtiin vähän sivuirtoamista hyppyjen kanssa ja putkelle lähettämistä. Neiti suoritti myös täysin itsenäisesti A-esteen ensimmäistä kertaa elämässään, ilmeisesti se vaan näytti kivalta. Vaikka putkeen piti mennä... No, sen kanssa ei ainakaan tule samaa ongelmaa kuin Torella, ei jännitä kontakteja yhtään :D Saatiin vihdoin kehikkokin valmiiksi, päästään tekemään juoksutreenejä kontakteja varten!

Muutoin ollaan hengailtu mökillä maaseudun rauhassa pari päivää, nyt ollaan Eurassa käymässä huomiseen asti. Ei tarvii paljoa hihnoja koirille näyttää, ja ovat muuten iltaisin aika unisia. Eilen pääsivät vielä näyttelyn ja mökkirallittelun jälkeen metsään juoksemaan Ranen ja Jedin kanssa, sen jälkeen ei paljon koiria näkynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti