14. joulukuuta 2014

Meillä on lunta!

Ja meillä on myös Toren kanssa paikka agilityryhmästä ainakin huhtikuun loppuun asti!

Kakarat on ihan sekaisin lumesta. Hihnassa kulkeminen on tainnut unohtua..? Vapaana pitää juosta rallia ja välillä pysähtyä hetkeksi tönkimään lunta, jos sen alta löytyisi vaikka jotain kivaa syötävää. Trau kävi viimeksi tänään vahingossa uimassa, ei osannut pieni aavistaakaan hyppyä tehdessään, että lumen alta voi löytyä myös vettä. Corgi tuntuu muutoinkin välillä katoavan hankeen, jostain lumen seasta pilkistää yleensä korvat ja häntä. Tore sentään pysyy näkyvissä, ja osaa onneksi kertoa mulle aina missä Trau on milloinkin uponneena.

Vähän lumi tuo taas haasteita Toren kuvaamiseen, mutta eiköhän ne oikeat asetukset sieltä taas löydy, jos saadaan nauttia lumesta muutamaa päivää pidempään.

Niin, ja lykkäsin Traun terveystarkkeja taas. Odotellaan 2v synttäreihin asti, että saadaan selkäkin kokonaan virallisena. Eipä tuon synttäreihinkään kauaa onneksi ole, toukokuu tulee yllättävän nopeasti. Katotaan sitten niiden jälkeen, josko pienikin pääsisi aksaamaan :) Rally-tokoryhmäkin tuossa lähistöllä pyörii, katsotaan, katsotaan...

Ei ole lenkkimaisemissa valittamista ;)

4 kommenttia:

 1. Komea Tore! Tsemppiä agitreeneihin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa komea Tore! Ja kivaa että pääsette aksaamaan! :) oisko teillä ollut innokkuutta Maiskis poppoon kanssa tulla 8.2 Jennan agitreenii Ojankoon, olis niin kivaa nähdä Toreakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tore kiittää! Mulla on mahdollisesti viikonloppukoulutuksia tuloillaan, niin tällä hetkellä en voi luvata millekään viikonlopulle mitään, kun ei ole varmaa tietoa mitkä viikonloput on niihin varattuja :/ Mutta kunhan kaikki suunnitelmat selkiytyy, niin varmasti nähdään jossain treeneissä! :)

   Poista