5. joulukuuta 2014

Päivitystä

Hups, taas on päivittelyt kokonaan päässyt unohtumaan. Traullakin ehti jo tulemaan 1,5 vuotta täyteen. No, kipeänä ehtii taas pysähtymään tätäkin päivittämään :D

Ei me oikeastaan olla tehty mitään kovin erikoista. Tore sai uudet vetovaljaat, paljon entisiä paremmat ja sitä kautta ollaan saatu lisää intoa vetämiseen. Liukkaat kuitenkin saapuu, joten pyörän kanssa ei enää useinkaan uskalla liikenteeseen lähteä. Kaverilta löytyy onneksi jalaksellinen rollaattori :D Lainaillaan sitä aina Eurassa käydessä, ja yritetään kovasti metsästää omaa jostakin riittävän halvalla. Vähän sillä toki saa kummastuneita katseita, mutta ei me niistä välitetä, Tore ainakaan.
Joka kerta yhtä ihana huomata, kuinka paljon Tore rakastaakaan vetämistä! Aina kauhea kiire pururadalle, pienet hepulit ennen valjaiden pukemista ja taukojen aikana ollaan niin onnellisena tunkemassa antamaan pusuja. Yleisimmällä vetoreitillä on pieni pätkä, jossa en uskalla antaa tuon vetää, silloin Tore kulkee niska kierossa tuijottaen mua "joko nyt saa juosta, jookooooo"-ilmeellä. Hölmö.

Mitäs muuta... Ollaan temppuiltu, lenkkeilty, käyty hiekkakuopilla, rämmitty milloin missäkin metsiköissä, leikitty, löhöilty, tehty pari jälkeä, nähty uusia ja vanhoja tuttavuuksia, suunniteltu Traun luustokuvausta alkuvuodelle.... Ja paljon on tullut uusia kuvia, kun vihdoin ja viimein vuoden haaveilun jälkeen sain ostettua uuden putken kameraan, onnistuu taas kuvaaminen sisälläkin! :)

Torella oli lyhyt "syön kaiken syötäväksi kelpaavan kun olet poissa"-vaihe, ei voinut jättää pöydille mitään syötävää ellei halunnut niiden katoavan. Pöydille kiipeily ja varastelu on onneksi saatu taas loppumaan, tiedä sitten mistä pikkukeepis sai idean moiseen.

Kaikkia kuvia en kehtaa tänne todellakaan laittaa, mutta jos nyt aika ison pläjäyksen kuitenkin, onhan näitä taas kertynyt aika pitkältä ajalta...

Ira
Lentävä makkara
Se nukkuukin joskus!
Peto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti