30. tammikuuta 2014

Uusi koti

Meillä on meneillään ensimmäinen viikko uudessa kodissa, lauantaina muutettiin. Koirat on ottaneet muuton tosi rennosti, Tore vahti ensimmäisen illan vähän turhankin tarkasti ja ilmoitti mulle jos vaikka näki ikkunasta oksan heiluvan. Nopeasti se kuitenkin tasaantui.

Ollaan koko porukka tykästytty tähän kämppään. 45 neliöinen kaksio riittää meille vallan hyvin. Varattiin tämä luhtitalon alimman kerroksen kämppä, muitakin oli vapaana. Koirien kanssa helppoa kun ei tarvitse kulkea rappusia ja tästä kämpästä löytyy tuulikaappi. Helpottaa kurakeleillä, ehtii kuivaamaan kaikki koirat ennen kuin kurat on sohvalla tai sängyllä.

Lenkkimaastot vaikuttaa tälläkin puolella kaupunkia tosi hyviltä. Melkein heti meidän takapihalla on pieni metsikkö ja sen takana peltoaukea, jossa koirat tykkäävät juosta. Peltoaukean takaa löytyy heti pieni metsä, jonka läpi pääsee kulkemaan ainakin kolmeen isompaan metsään, jotka on vielä vähän tutkimatta. Valaistu pururata löytyy nytkin kävelymatkan päästä, eli päästään edelleen metsään juoksemaan pimeälläkin, vaikkei lamppua tulisikaan mukaan.

Tämän vuoden näytelmiäkin on jo vähän suunniteltu. Toukokuussa suunnataan kaiketi Harjavallan ryhmikseen molempien kanssa, muut suunnitelmat on vielä vähän auki. Turbo-Urpokin pitää kuulemma jossain näyttelyssä esittää, joten jatkossa mut voi löytää myös villakoirakehältä pomppimasta...

Nyt Tore pääsee töihin, lähdetään hakemaan viimeiset tavarat vanhalta kämpältä. Onneksi se osaa vetää pulkkaa, ei itse tarvitse ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti