13. tammikuuta 2014

Lumirallia

On se lumi ihmeellinen asia. Johan tässä oltiinkin välissä muutama viikko ilman, nyt se on taas niin siisti juttu että... Trau näkee maailman yhtenä isona pizzana ja Tore juoksuratana. Hihnakäytöksestä ei puhuta. Noh, eiköhän nuo pian taas siihen totu.

Nyt kun saatiin taas lunta, päästään jatkamaan vetotreenejä. Ehdittiin viime vuoden puolella jo aloittelemaan. Tore ja Juri juoksevat samaa vauhtia, joten ei muuta kuin molemmille vetovaljaat niskaan ja pulkka perään. Vauhtia riittää ja etenkin Torella on pienoisia vaikeuksia vetämisen lopettamisessa. Kotiin kävellessä täytyy käydä kurkkimassa pulkkaa ja kokeilla jatkuvasti, voisiko sen kanssa juoksemista jatkaa. Videota vetotreeneistä on tulossa, mikäli ehditään kuvaamaan ennen kuin lumet taas lähtevät.

Aksan suhteen näyttää aika huonolta. Piti aloittaa se huhtikuussa, mutta alkeiskurssin ajankohta siirrettiinkin tammikuuhun ja paikkana halli Riihimäen perämetsässä, reilun 10km päässä meiltä. Julkisilla pääsisi toki sinne, pienenä muttana se, että paikalla oltaisiin kaksi tuntia ennen treenien alkamista ja kotiin pitäisi kävellä... Muut kurssilaiset taitavat kaikki olla Hyvinkäältä, joten kenenkään kyydissäkään ei kovin helposti pääsisi paikalle.
Muualta on myös kyselty. Yhdestä seurasta ei saa ketään kiinni, on kokeiltu yhteydenottolomakkeet, sähköpostit ja soittamiset, mutta ei. Toisesta seurasta vastattiin, että käy vaan itsenäisesti treenaamassa jos tahdot. Jos ei kuitenkaan... Kaksi seuraa olisi ottamassa meitä innolla mukaan, mutta niiden hallit taas ovat reilun puolen tunnin junamatkan päässä eikä mitenkään helpoissa paikoissa nekään.

Eikä asiaa ainakaan auta se, että me ei asuta enää muutaman viikon päästä aseman vieressä, vaan toisella puolella koko kaupunkia. Vaihdetaan kerrostalosta luhtitaloon ja vähän rauhallisemmalle paikalle.

Vähän olen jo selvitellyt, josko sitä vaan keräisi oman porukan kasaan, vuokraisi hallin ja hankkisi kouluttajan. Tai sitten me vaan kiltisti jatketaan tokoilun ja vedon parissa.

Kuvat eivät taas suostuneet yhteistyöhön bloggerin kanssa, mutta sainpas lisättyä muutaman kuitenkin.

Jalat solmussa(?)


4 kommenttia:

  1. Hahah Toren ilme tuossa viimeisessä kuvassa :D

    VastaaPoista
  2. Joo en pystyisi kuvittelemaan elämää ilman autoa enää .. :O Olisi aika hankala suunnata harrastuksiin.. Tsemppiä! Kivoja kuvia, ihan samanlaisia ilmeitä löytyy Toren Bria-siskosta ;) Ne varmaan tykkäisi kovasti juosta keskenää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankalaahan se on, kesäisin kyllä onnistuu mutta nuo hallit on kaikki jossain perämetsissä :D Varmasti tykkäisi, pitäisi varmaan joskus treffata! :)

      Poista