2. elokuuta 2017

Rallyy ja aksaa


Kyllä me viime viikolla treenattiinkin, käytiin kolme kertaa pyörähtämässä hallilla. Trau on jatkanut keppitreeniä. Kaikki kepit onnistuu jo ilman helpottamista mutta aika paljon oon tehnyt edelleen vinoilla helpottaen, vauhtiakin on alkanut löytyä lisää ja kyllä me ehditään niitä vaikeuttaa myöhemminkin. Eri lähetyskulmat sujuu pääsääntöisesti nekin, pieneltä ratapätkältäkin malttaa jatkaa kepeille ja jopa keskittyä niihin. Keinukin näyttää tosi kivalta, osaa pysähtyä itsenäisesti vaikka olisin kauempana eikä ole kertaakaan loikkinut kontaktipinnan yli. Ei siis paljoa hiomista siinäkään. A:ta tehty muutama kerta putken kautta, ei kertaakaan mitään ohitusyrityksiä siinäkään ja laukkaa nätisti alas asti ilman turhia pomppuja.

Trau on tehnyt myös ihan vähän rallyjuttuja, seuruussa kulkee vähän turhan kaukana (oon tottunut Toreen joka välillä mm. talloo mun varpaille kun tahtoo olla lähellä) mutta ei siinä muuten mitään valittamista, tiheetä palkkausta vaan vaatii. Edistää kyllä välillä, neiti on niin kovin kiireinen. Osaa tulla sivulta eteen ja molemmilla tavoin takaisin sivulle aika pienillä käsimerkeillä ja käännökset sujuu, saksalaisessa vielä vähän tekemistä. Tykkää se ihan kivasti rallattelustakin, häntä ainakin vispaa joka kerta kovasti.

Toren kanssa on rallateltu. Oon nyt naksutellut sille kontaktista seuruussa, vaikken varsinaisesti sitä vaadi. Mutta ehkä se keskittyminen pysyisi kisatilanteessakin alusta asti paremmin jos katsoisi mua eikä sitä mitä missäkin suunnassa tapahtuu :D Nopeesti sen hoksasi ja tuntuu muutenkin seuraavan vähän aikaisempaa paremmin. Alokasluokan liikkeissä ei mitään isompaa hiomista ole, se osaa kunhan itse osaan, joten ollaan vähän tutkiskeltu avoimen kylttejä valmiiksi. Aika tuttujahan ne on ja suurinta osaa ollaan tehty ohjatuissa radallakin, mutta istu, askel oikealle, istu -kyltti on tuottanut keepikselle pieniä vaikeuksia. Etupää tulee mukana, mutta takapää ei. Ollaan nyt muutama kerta hyödynnetty tasapainotyynyä ja pyöritty sen ympärillä Toren etutassut tyynyn päällä, josko se takapääkin sieltä löytyisi mukaan. Jos ei näin, niin sit vaan opetellaan sivuttain liikkuminen erikseen jotenkin, itsekseen se ei tuolta selvästikään tule.

Sunnuntaina tehtiin vielä treeni hallilla, tämän kuun halli on rempassa joten ainakin aksailuista tulee nyt vähän taukoa, rallya onneksi pystyy tekemään melkein missä vain. Trau aloitti maanantaina juoksutkin, vähän turhan aikaisin suunnitelmia ajatellen mutta katsotaan mitä keksitään vai keksitäänkö mitään.


Huomenna taas metsäillään ainakin useampi tunti jollei olla yötäkin, ja metsäilyn jälkeen suunnistetaan mökkeilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti