17. helmikuuta 2013

Mätsäri

Tai oikeastaan kahdet mätsärit.

Eilen käytiin Hervannan mätsärissä. Tore oli hieno, ei pelännyt lainkaan uusia koiria eikä uusi paikkakaan tainnut jännittää. Kehässä tuli muutama hyppy mua vasten, ja vähän T hermostui tuomarin käsittelystä, joten tuloksena SIN. Sinisten kehässä esiintyminen meni jo paljon paremmin, päästiin kakkosiksi asti :)

Äskön kotiuduttiin Panelian mätsäristä. Alkuun mietin, että jätän tuon välistä, ajattelin peräkkäisinä päivinä olevien mätsärien olevan tuolle liikaa. Mutta ei, eilen illalla T oli vähän normaalia väsyneempi, leikittyään ensin mätsärin jälkeen pari tuntia (tähän kuuluisi silmiä pyörittelevä hymiö). Tällä kertaa selvittiin ilman pomppimista ja keepis esiintyi varsin hienosti. Saatiin tuomarilta paljon kehuja, kiva että treeni on tuottanut tulosta. Oltiin kehässä vähän Torea vanhempaa kelpietä vastaan, hienon esiintymisen takia napattiin punainen nauha. Vähän tuomarin käsittely hermostutti tänäänkin, mutta selkeästi eilistä vähemmän. Päästään varmaan aika pienellä treenillä siitä eroon :) Punaisten kehässä ei päästy enää jatkoon, ei ihmekään, kun T alkoi olla jo väsynyt eikä jaksanut keskittyä, ja siellä oli paaljon hienoja koiria. Saatiin kuitenkin hyvää treeniä.

Koirakammo on ilmeisesti ylitetty, uudet tuttavuudet eivät jännitä melkein ollenkaan ja isojenkin koirien kanssa tekisi mieli leikkiä. Voidaan siis jättää sosiaalistamisia pikkuhiljaa vähemmälle.

Loppuun vielä muutama kuva eiliseltä, tämän päiväisiä kuvia en jaksanut siirtää vielä koneelle asti.




4 kommenttia:

  1. Onnittelut!! Te olette tosi hienosti pärjänneet, kelpie ei ole mikään "helppo" rotu mätsäriin, se on monelle "liian tavallinen" Loistavaa työtä Mari!

    VastaaPoista
  2. Onnea! :) Meidänkin olisi tarkoitus mennä mätsäreihin/näyttelyihin, mutta mä olen totaalinen märkäkorva ja Capo haluaa mennä pussailemaan kaikkia (koiria ja ihmisiä) :D

    VastaaPoista
  3. Vau, onnea!! Kyllä se on hieno poika :)

    VastaaPoista