18. huhtikuuta 2015

Hei me lennetään!

Mitenniin laiska kirjoittamaan?

Tore pääsi tekemään paluun agikentälle viime viikolla:



Ekalla radalla ei mitään ongelmakohtia. Toisella kerralla pöydälle mennessä oli vähän turhan paljon vauhtia, pitää vaan jatkossa muistaa palkata siitä ahkerammin, niin saadaan se kuntoon.

Tokalla radalla muuri ja pituus tuottivat vähän vaikeuksia, plus se, että olin aina kutosesteellä liian myöhään. Nelosestettä pelkäsin, yleensä meillä on käännöksiin liikaa vauhtia, mutta nyt sitä ongelmaa ei ollut.

Eilen jatkettiin:


Ekaa rataa en jaksanut piirtää, mutta samat esteet, 1-4 samassa järjestyksessä kuin yllä, siitä suoraan putkeen ja hyppyjen kautta seuraavaan putkeen. Kuvassa oleva kakkosratakin sujui pelottavan hyvin, ekalla kerralla vähän liikaa vauhtia, mutta Tore kuunteli silti hyvin. Toisella kerralla ei mitään ihmeellisyyksiä, muistin hidastaa tahtia ja hyvinhän se meni.


Ja päivän vika rata, vitosnumeron pitäisi olla hypyn kohdalla, mutta tykkäsi näemmä jäädä keskelle leijumaan :D Odotin katastrofia, mutta olin väärässä. Tore kuunteli ja keskittyi, ei edes yrittänyt karata putkille, vaikka niitä niin rakastaakin ja niitä oli juuri hetki sitten samalla radalla tehty. Vika putki tosin suoritettiin väärästä päästä, mutta mitäs me pienistä.

---------------

Kuten tästä voinee päätellä, polven pompotukset on (toivottavasti) historiaa! Hieronnan jälkeen ei ole pompottanut jalkaansa kertaakaan. Käydään tässä lähiaikoina vielä kerran-pari hieronnassa niin nähdään heti, alkaako se kehittää samaan paikkaan uutta jumia. Vähän testailen hihnalenkkien vaikutusta samalla, mun kävelyvauhtihan ei ole tolle mitenkään sopiva, niin voi jumiutua ihan siitäkin...

Kesäkauden alkaessa mulla taitaakin muuten olla kaksi agikoiraa! Eiköhän Trau ole myös kasvunsa kasvanut, ja alkeita uskaltaa tehdä ennen luustokuviakin, jotka tulee nekin pian ajankohtaiseksi.

Rauman toukokuun näyttelyyn on myös ilmot lähteneet, mynämäen kesäkuinen ryhmis on harkinnassa, eiköhän me sinnekin suunnata. Vetokautta voisi myös taas aloitella, alkaa olla pururadat sulaneet jo niin, että niille uskaltaa pyörän kanssa suunnata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti