9. maaliskuuta 2014

Sittenkin aksaamaan?

Kuukauden päästä aksan valintatestiin, katsotaan miten käy :) Vähän tylsästi matkaan kentälle menee arviolta n. 1,5h, mutta tuleepahan hyvät alkulämmöt... Muutenkin alkaa kevään treenit taas käynnistyä, Traun kanssa aloitellaan toko 23. päivä ja Toren kanssa vielä odotellaan, koska tokon kisaavien treenit alkavat taas pyöriä ulkokentällä.

Tore taas tiputtaa painoaan. Muutama viikko ilman rasvarouhetta ja se kyllä näkyy. Täytyy käydä metsästämässä sitä taas lisää. Rasvaisia lihoja tuo melkein aina syö, mutta ilmeisesti se lisä on silti pakollinen. Oiskohan lähiseudun juoksuisilla nartuillakin osuutta asiaan, tulee vähän normaalia enemmän kilometrejä kun pitää juosta narttujen jälkiä pitkin...
Kehtaa sitä näyttelyihin ilmottaa, jos ei saada vähän massaa lisää...

Trau 9kk ja ekat juoksut takana

Herra laiheliini

5 kommenttia:

  1. Ei kyllä kehtaa tuossa kunnossa viedä näytelmiin. Tsekkaa samalla joku tujumpi nappula/rasvaisemmat barffit, kun haet rouheita! Kun kuitenkin on hyvä syömään, siinä ei pitäisi olla ongelman ydin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on pakastin täynnä kaupan rasvaisimpia lihoja. Rouhe oli loppu, mutta korvataan sitä nyt hetki muilla rasvalisillä. Nappula on activea, Traun penturuokia saa myös välillä että päästäis siitä säkistä joskus eroon :D

      Poista
  2. Meillä käytössä ihan broilerin rasva, jota löytyy raakapakasteena. Sitä aina silloin tällöin mössön sekaan, pienehkö määrä alkuun kerrallaan. Ainakin meillä manta sai hyvin massaa, kun talvella barffiin siirryttäessä pikkasen laihtui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa rasvaa ostin nyt itsekin testiin, toivotaan että auttaa :)

      Poista
  3. Meillä käytössä ihan broilerin rasva, jota löytyy raakapakasteena. Sitä aina silloin tällöin mössön sekaan, pienehkö määrä alkuun kerrallaan. Ainakin meillä manta sai hyvin massaa, kun talvella barffiin siirryttäessä pikkasen laihtui.

    VastaaPoista