27. lokakuuta 2013

Kavereita

Käytiin Hyvinkäällä treffaamassa Riesa-belgiä & Mersu-dallua, ja kävipä paikalla pikaisesti Rio-harjiskin. Omasta poppoosta oli toki kaikki neljä mukana, nyt on väsynyttä porukkaa. Kuvat ei ole mitään huippulaatua, tajusin vasta kotona kamerassa olleen ihan väärät asetukset, mutta onpahan kuvia kuitenkin.

Herra kelpie keksii taas kaikenlaista. Ihmisten jalat on kiva merkata ja sitten juostaan karkuun. Tietää se tekevänsä väärin, mutta tuntuu tällä hetkellä koko tyyppi näyttävän keskaria vähän kaikelle. Hihnakäytöskin on tainnut unohtua. Jäänee harrastelut hetkeksi vähemmälle ja keskitytään vaihteeksi ihan perusjuttuihin, josko ne aivot sieltä kelpien päästä vielä löytyisi. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että tuo penikka on näistä kahdesta se aikuismaisempi ja fiksumpi tällä hetkellä.


2 kommenttia:

  1. Se on toi ikä! Tuota samaa uhmaa muistan Lassenkin esitelleen, ei kyllä nostanut koipea kohti, mutta muuten se testasi: "onko pakko jos ei haluu?" Muistat vaan että rakkautta ja rajoja, sitä nuo teinilapset tarvitsevat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eiköhän tuosta vielä ihan järkevä otus kasva :)

      Poista