22. syyskuuta 2013

1v ja kaikkea kivaa!

Niin se aika vaan kuluu, Torekakara täytti eilen vuoden. Synttäreiden kunniaksi on jo hetken ollut suunnitelmissa varata tuolle ensimmäinen aika hierojalle, kunhan vain saadaan hierojan kanssa molemmille sopiva aika sovituksi, hän kun käy aika harvakseltaan näillä suunnilla ja autottomana on vähän hankala lähteä kauemmas etenkään kun tietää, että hänellä on tilat käytössä Riihimäelläkin.

Ollaan päästy myös kokeilemaan flyballia. Tore on ihan rakastunut lajiin, lähtee jo mun luota tosi kivasti ja saa (yleensä) pallon laitteesta ilman ongelmia. Takaisinpäin tullessa pallo vaan meinaa unohtua aina matkasta, joten treenaillaan sitä aina kun ylimääräistä aikaa on. Jatketaan ehdottomasti lajin parissa, sen verran kivalta se on tuntunut :)


Yöllä meille kotiutui pitkän odottamisen jälkeen Liettuasta asti pieni corgineiti Sparta Medaus Lietus, joka tunnistaa nimet Sparta ja Trauma, puolitöpöhäntäinen hupsu ja itsevarma neiti. Laivan häkissä vähän jännitti, siellä oli aika kova meteli joten ei ihmekään, mutta muutoin matka meni erinomaisesti eikä mikään tainnut pelottaa. Näin lyhyen tutustumisen jälkeen Traumis vaikuttaa todella kivalta tyypiltä, hakee jatkuvasti kontaktia, jaksaa riehua mutta osaa myös ottaa rauhallisesti, arastelee vielä vähän etenkin Juria, Toren kanssa alkavat olla jo aika hyvät kaverukset.

Hei mä jouduin häkkiin, ihan epistä!
Tore on tietysti vielä vähän hämillään tilanteesta, tulee vähän väliä syliin istumaan ja näyttää niin surkealta jos Trauma saa huomiota, mutta suhtautuu kuitenkin pentuun tosi uteliaasti ja ystävällisesti. Meillä on onneksi koulussa koeviikko menossa ja jatkossa teen osan opiskeluista itsenäisesti, joten pentuun käytetty aika ei tule olemaan Torelta pois.

Onhan meidän lauma nyt hieman riskialtis, etenkin kun huomenna meille muuttaa vielä kämppiksen keskikokoinen villakoirapoika, mutta kaikki koirat ovat luonteiltaan tosi erilaisia joten en usko, että mitään suurempia ongelmia tulee. Onhan Tore ja Jurikin tuossa mennyt päivän ikäerolla, pari kertaa ovat ottaneet yhteen, mutta nykyään ovat parhaat kaverukset - nukkuvat, syövät, lenkkeilevät, leikkivät, tekevät kaiken yhdessä jos siihen vain lupa annetaan. Ja löytyyhän täältä tilaa pitää koiria myös erillään, jos lauma ei muutoin toimi.

Kasvattajan luona otettuja kuvia tulokkaasta löytyy petsiestä, blogiin tulee uusia kuvia kunhan ehdin kunnolla neitiä kuvailemaan.

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea Tore ja onnea uudesta pennelistä! :-)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut komealle Torelle ja onnea uudesta pennusta, aivan ihana! Meilläkin isäntä on unelmoinut corgista, mutta kyllä mä taidan pysyä sinnikkäästi kelpiessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana hän kyllä on :) Munkin piti pysyä kelpiessä, mutta jotenkin vaan lipsahti... :D

      Poista