27. kesäkuuta 2013

Vihainen ja arvaamaton kelpie...

"Olemme saaneet valituksia, että huoneistossanne olevasta koirasta (anteeksi, niitä on kyllä kaksi) aiheutuu meluhaittaa ja koira koetaan arvaamattomaksi ja vaaralliseksi."

Kerrostaloelämän ihanuudet. Onneksi kaikki naapurit (paitsi kyseinen valittaja) ovat kirjallisesti ilmoittaneet, että tämän kämpän koirat eivät hauku koskaan. Tore pitää välillä jonkin sortin vahtipuhinaa, mutta lopettaa sen käskystä ja yksinollessaan nuo on molemmat hiljaa, nauhoitettu on. Isännöitsijä on nyt tilanteesta tietoinen, hänelle on käyty näyttämässä nämä vaaralliset koirat ja saadaan asua täällä jatkossakin.

Kirjoittaminen on taas vähän jäänyt, mutta nyt yritän ryhdistäytyä tämän blogin kanssa. Paljon on ehtinyt tapahtua. Toko jäi kesätauolle ja elokuussa me jatketaan luultavasti alokasluokan kisaavien ryhmässä, jos ei mitään ihmeempiä muutoksia tule. Viime viikolla piti myös käydä möllikisoissa pyörähtämässä, mutta työvuorojen takia jäi käymättä. Eihän tuo kisavalmis vielä ole, mutta olisihan se kiva käydä testaamassa, miten tuo toimii kisatilanteessa, jossa kuitenkin omistaja jännittää ainakin ensimmäisillä kerroilla. Loppukesälle olisi möllikisat suunnitelmissa, mutta katsotaan nyt miten käy.

Me ei sitten muutettukaan sinne Turkuun. Kämppis tekee tällä hetkellä välillä 17 tunnin työvuoroja, joten hankin töitä Riihimäeltä ja pysytään suurin osa kesästä täällä koiravahtina. Tiedossa on ainakin miittailua, tiistaina käytiin hyvinkäällä ja mennään varmasti toistekin, sen verran hauskaa näytti Torella olevan. Torehan on nykyään kaikkien kaveri pentuajan vaikeuksista huolimatta - päällepläsmäreiden kanssa T saattaa toisinaan ahdistua ja hakeutuu hetkeksi mun viereen seuraamaan tilannetta, mutta lähtee siitä pian leikkimään.

Miittiporukka, lisää kuvia täällä.

Toren kanssa yhteistyö pelittää mainiosti, sen kanssa on ilo tehdä töitä ja joskus ihan vaan olla. T on mun kanssa ihan älyttömän helppo arjessa, muiden (mm. kämppiksen) hermoja se koettelee toisinaan. Luoksetulokäsky on kyseenalaistettu tasan kerran, pidettiin pieni keskustelu ja sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa. Toren kanssa on helppo kulkea missä vain, se osaa ottaa kaikkialla rennosti. Vähän luulen, etten olisi voinut saada paremmin mulle sopivaa koiraa, T sopii mun käteen lähes täydellisesti.

Lauantaina suunnataan Tuusulaan näyttelyyn, saadaan pyörähtää kehässä muistaakseni heti ensimmäisenä, joten ei tarvitse kauaa miettiä, minkä värinen nauha sieltä tulee.

juhannuksenviettoa


1 kommentti:

  1. No johan oli ihana naapuri :D Kiva kuulla teistäkin jotain, olen odotellut postausta :)

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista