6. joulukuuta 2018

Traun hammaskontrolli ja mökkeilyä

Tiistaina käytiin Traun kanssa pikakäynnillä eläinlääkärissä. Kaikki poistokohdat ovat parantuneet oikein hyvin :) Vasemman puolen takahampaiden kohdalla vielä parantuminen hieman kesken, keppien silppuamisen kanssa joutuu kuulemma odottamaan vielä viikonloppuun mutta muuten ollaan elelty ihan normaalisti siitä saakka. Trau on onnellinen kun pääsi vihdoin kuonokopastaan eroon! Kyllä se jo muutama päivä ennen kontrollia keksi miten ohuet kepit saa kyllä ujutettua kopan sivulta sisälle ja sitä kautta suuhun, joten koppakaan ei enää ollut täysin varma keino niiden pureskelun estämiseen.

Koppa päässä se kyllä juoksi ja kieri normaaliakin enemmän, kun aikaa ei kulunut keppien kanniskeluun ja tuhoamiseen. Maanantaina käytiin pidempi lenkki, ja samana iltana ontui toista takajalkaa aika pahasti. Koki kuitenkin ihmeparantumisen kun pääsi ulos iltapissatukselle ilman kuonokoppaa ja on siitä asti liikkunut taas täysin normaalisti. Mitään kipukohtaa siltä ei löytynyt, anturoiden välit ja anturat ok, antoi pyöritellä nivelet läpi normaalisti... Mikä sitten olikin, toivottavasti pysyy jatkossa poissa.


Tänään tultiin mökille viettämään maalaiselämää vielä yhdeksi pidennetyksi viikonlopuksi tänä vuonna. Koirilla oli varmaan tunnin juoksuhepulit kun pääsivät autosta pois :D Ulkoillaan ja temppuillaan täällä rauhassa ennen kaupunkielämään paluuta. Ei tosin ehditä olemaan kotona taaskaan edes kahta viikkoa putkeen ennen kuin onkin jo lähtö joulunviettoon. Sen jälkeen onneksi vihdoin helpottaa ja ehditään joskus olemaan paremmin kotonakin. Ensi vuoden puolella voisi ehkä pitkästä aikaa harkita hallikorttiakin, jos vaikka palailisi Traun kanssa agilityn pariin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti