1. syyskuuta 2017

Canicrosskausi avattu!

Pahoittelen kännykkälaatua

 Kelit viileni sen verran, että sunnuntaina kaivettiin vetovermeet esille ja lähdettiin testailemaan miten se juoksu tauon jälkeen sujuu. No aika surkeasti sujui mun osalta :D Tore oli ihan super kuten aina, täysillä vaan. Vähän sitä äänenkäyttöä lähdöissä vois edelleen hillitä, toisaalta ketäpä se keskellä metsää haittaa. Saatiin heti ekalla lenkillä ohittaa niin lapsia kuin toisia koiriakin, Tore ei edes vilkaissut päin. Ja mä kun joskus stressasin siitä, ettei päästä missään tekemään ohitustreeniä. Ehkei me sitä mitenkään erillisenä niin kamalasti tarvita. Suunnat ja hidastuskäskyt on kaikki hyvin muistissa, vaikka mein kevään canicrossailut jäikin vähän vaiheeseen mun tyhmän nilkan kanssa. Onneksi ei tunnu enää vaivaavan, jos nyt sujuisi tääkin homma vähän paremmalla onnella.

Tiistaina sitten toka yritys, hiukan saatiin matkaa ja nopeutta molempia lisää vahingossa. Molempien kertojen armottomat sportstrackerkuvat tosin todistaa, ettei mun juoksukunnolla pysytä Toren vauhdissa mukana kovin pitkää matkaa putkeen :D


Pari päivää taukoa ja tänään juoksenneltiin taas, sujui jo paljon paremmin ja uskalsi vähän lisätä matkaakin. Yritin vähän tiputtaa juoksuvauhtia, ainakin se tuntui hitaammalta, mutta ilmeisesti pysyttiin aika lailla siinä samassa vanhassa sittenkin... Loppupään pysähtelyt oli juoma/juottotauko ja Toren kakkapaussi, kun koukattiin hetkeksi rauhallisemmalle paikalle missä uskalsi päästää sen hetkeksi irti. 


Ollaan aina ennen ja jälkeen juoksulenkkien vielä kävelty sellanen 20-30min, että ihan kivan mittaisia noi lenkit kokonaisuudessaan on. Yritetään lisätä matkaa maltilla ja varoa tota mun nilkkaa, jos se vaikka tällä kertaa kestäis.

Muuten me ei olla tehty mitään ihmeellistä Evolta kotiutumisen jälkeen. Vähän höntsätty jotain pientä temppuilua sisällä, Tore on yrittänyt hoksata takapäänkäyttöä tasapainotyynyllä ihan hyvällä menestyksellä. Trau on jostain kehittänyt kivat jumit lapojen taa ja niitä oon hieroskellut auki, Tore taas puolestaan oli silmäongelmainen ja korvakin kutisi. Onneksi ne ongelmat tais hoitua ihan reseptivapailla silmätipoilla ja korvaputsarilla. Vakiohalli on taas käyttökunnossa, eiköhän me taas joku päivä sinnekin ehditä, kunhan saadaan Traun jumit kokonaan auki. Saa nähdä miten tulee agiliitelyt sujumaan yli kuukauden tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti