26. lokakuuta 2018

Pientä treenivideoo


Syksyn treenaamiset on olleet harvinaisen laiskoja. Nyt kun Toren selkä taas kestää liikettä ja tekemistä, on oma selkä rajoittanut tekemistä. Ollaan sentään päästy melkein joka päivä parin tunnin metsälenkille pissatuslenkkien lisäksi. Traulle tämä määrä on ihan ok, Toresta huomaa että kaipaisi lisää ajateltavaa. Mutta eikohän me taas päästä treenaamisiin paremmin kiinni kun omakin selkä alkaa olla pikkuhiljaa parempi :)


Rallyn nettikurssilla oli toisen videon aiheina ympärikierrot, eteentulot ja asennonvaihdot. Ympärikiertoa tehtiikin kesällä paljon koiratanssia treenatessa, syksyn laiskojen treenauksien seurauksena piti käyttää pientä käsiapua mutta eiköhän tuo palaa parissa treenissä taas sen verran paremmin mieleen että päästään käsiavuista eroon.

Eteentulot, noh... Ei olla tehty niitä varmaan vuoteen ja se kyllä näkyi. Alkoi sujumaan ihan kivasti kun saatiin asia kerrattua. Aikanaan opeteltiin eteentuloa apuaskeleen kautta, Tore tekee kyllä melkein yhtä hyvin ilmankin mutta sitä en vielä tiedä miten itse opin siitä pois. Traun kanssa varmaan opetellaan eteentuloa jatkossa myös suoraan ilman apuaskelta muilla keinoin.

Asennot ihan ok, seisomiseen mulla ei ole mitään kunnolla opetettua käskysanaa, se taitaa olla seuraava projekti Toren kanssa.


Traun kanssa hömppäiltiin pari lyhyttä pätkää kaikkea sekalaista ilman mitään suunnitelmaa, tuli niistäkin toinen pätkä videoitua kun kännykkä siinä valmiina oli. Maahanmeno osoittautui vaikeaksi, kumartaminen ja kieriminen ovat selvästi paljon kivempia temppuja :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti