27. marraskuuta 2017

Trau lomailee, Tore juoksee

Kuva syyskuulta

Trau jäi viime viikolla mun vanhempien luo hoitoon ja lepäilemään. Katselin viikon verran että kyllä se liikkuu jotenkin oudosti, ei tosin niin oudosti että kukaan muu olisi huomannut mitään eroa normaaliin, ja yhdellä lyhyellä metsälenkillä sitten alkoikin ontumaan etutassuaan pahasti. Tosin vain hetkellisesti, ehdin miettimään että tuleepa "kiva" matka kotiin corgi sylissä ja seuraavalla vilkaisulla se ei enää ontunutkaan. Sai neiti sitten kävellä kotiin ihan omin jaloin.

Pari hierontaa se sai, lapojen takana oli kunnon jumit ja nyt toivotaan että ontuminen johtui ihan vain niistä. Mutta saa nyt hetken lomailla siellä ja lenkkeillä Ira 10veen mukana. Rauhallisemmin se osaa ottaa siellä aina muutenkin, mun vauhticorgista tulee porukoilla käydessä aina syliteltävä löllykkä :D Agit on nyt luonnollisesti tauolla ainakin loppuvuoden, katotaan sit tammikuussa uudelleen miltä tilanne näyttää.

Tore ei ole paljon Trauta kaipaillut, multa hakee kyllä huomiota enemmän kuin yleensä. Mutta saattaa johtua ihan siitä, että nyt se myös saa sen haluamansa huomion ilman että eräs neiti corgi ilmestyy väliin vaatimaan kaikkea huomiota itselleen :D Ja syö hitaammin, kun ei neiti imuri ole vieressä odottamassa koska pääsisi tiskaamaan seuraavan kupin. Torekin sai eilen hieronnan, ei mitään isompaa jumia missään, tutussa paikassa lanneselässä vähän kireyttä. Reidet oli yllättävän jumittomat, yleensä niistäkin löytyy aina jotain käsiteltävää.

Mun reisi on vihdoin kunnossa, ja ollaan päästy taas muutaman kerran juoksemaan. Taisi olla aika tarkkaan kuukauden tauko ja mun ihmeeksi ollaan voitu jatkaa just siitä mihin jäätiinkin niin vauhdin kuin matkankin osalta. Nyt toivotaan ettei tällä viikolla ihan joka päivä sataisi kaatamalla vettä, kun ei tuo sade ole kummankaan suosikkikeli juoksemiseen. Normilenkkejä varten äiti onneksi teki Torelle hyvin miehekkään sadetakin, joka on kyllä Toren mielestä aivan yhtä ällöttävä kuin kaikki muutkin päälle puettavat asiat.


Ja ilouutinen Torelle: enemmän ruokaa. Vetotreenit ja muutenkin hieman kasvanut liikuntamäärä alkaa näkyä sen verran, että ehkä sitä ruokamäärää voisi vähän nostaa ainakin talven ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti