5. syyskuuta 2015

Treeniä ja epikset!


Perjantain agiliitelyt, liitelyt tosiaan... Liian pitkä tauko, Toren lähiviikkojen tylsyys sun muut taisivat vähän taas vaikuttaa tekemiseen... Siellä se juoksi ja räksytti, ei kiinnostanut kuunnella ja putkethan oli tosi kivoja. Hullu, hullu ja hullu, minä  muutosta väsyneenä yritin pysyä sen perässä ja saada keepikseen jotain hallintaa. Sujuihan tuo lopulta jotenkuten, mutta vähän hallitsematonta menoa oli.

Loppuun taas vähän vinokeppejä ja puomin alastulolle pyörittelyä, on Torella hyvä idea jo siihenkin :)

Näillä eväillä lähdettiin kuitenkin suunnistamaan Vantaalle mölleilemään, vähän ehkä epävarmoin fiiliksin :D Mentiin kilpailun ulkopuolisina mediluokkaan, kun ei olla kovin korkeilla esteillä treenattu vielä kertaakaan. Meni paljon paremmin kuin odotin! Vähän sähläystä ja vääriä päitä putkista, mutta ei me pienistä välitetä ja oltiinkin siellä vaan testaamassa, miten tuo reagoi vieraaseen paikkaan ja erilaiseen pohjaan. Lähdöt oli vähän normaalia huonompia, muutoin Tore teki melkein yhtä reippaasti kuin vakiohallillakin. Ei hakenut esteille yhtä hyvin, mutta kyllä sitä varmuutta vielä siihenkin löydetään :) Ei mitään hallintaongelmia, ei ratahenkilöiden syliin karkaamisia tai mitään, se riitti vallan hyvin tälle kerralle.

Liian suora rata nopean koiran kanssa, en enää muista sitä tarkkaan, mutta jotenkin näin se taisi mennä:


Mölleilyn jälkeen koukattiin vielä hakemassa Piko takaisin kotiin, kaksi koiraa kolmesta jo päässyt uudelle kämpälle :) Huomenna lähdetään Toren kanssa hakemaan vielä Trau takaisin porukoilta hoidosta, ens viikolla on jo koko jengi koolla. Ens viikolla ois suunnitelmissa myös aloittaa syksyn vetokausi mikäli aika riittää, joten toiminta ei hetkeen lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti