8. elokuuta 2018

Traulle pelastusliivit ja Torelle hammaslääkäri


Traun uimisinto lisääntyi huomattavasti, kun Traulle löytyi varastosta vanhat pelastusliivit. Kun se sai liivit päälleen ensimmäisen kerran ja sain sen houkuteltua uimaan, ei se olisi halunnut tulla sieltä enää ollenkaan pois :D Traun uusi lempiharrastus on lelua hakevan Toren perässä uiminen, samasta lelusta kiinni ottaminen ja siinä roikkuminen Toren hinatessa corgin rantaan... Tosin onneksi saivat molempien suosikkivesilelulta pään irti, sen jälkeen Trau on keskittynyt leikkimään lelun päällä ja Tore on saanut olla loppuosan kanssa rauhassa. Uimaan pääsivätkin helteiden aikaan lähes joka päivä, vasta eilen siirryttiin mökiltä Euraan. 


Tore ei sitten saanut yhtä kivaa yllätystä kuin Trau:


Mun piti muutoinkin varata Torelle syksylle hammashoitoaika. Vajaa pari viikkoa sitten se kuitenkin alkoi maiskutella aina kovemman ruoan syömisen jälkeen, eikä se näyttänyt närästykseltä. Hammashoito aikaistui tälle päivälle ja nyt on keepiksellä taas puhdas suu. 

Kaikki meni hyvin, tällä kertaa jopa yksi rauhoituspiikki riitti, muutama vuosi sitten kastroinnissahan sitä piti lisätä useampaan otteeseen. Oli kyllä tilannekin rauhallisempi, saatiin olla kymmenisen minuuttia ihan rauhassa kahdestaan ja Tore nukahtikin hetkeksi jo ihan kunnolla. Häntä oli kuitenkin vielä hereillä eläinlääkärin tullessa takaisin, vaikka pää ei enää jaksanutkaan nousta. Sinne se kuitenkin jäi ihan tyytyväisenä makoilemaan kun hipsin ovesta ulos.

Nelisen tuntia myöhemmin päästiin hakemaan keepis lääkäristä pois. Oli ihan pirteänä odottamassa ja käynyt jo ulkonakin kävelemässä. Kova kiire sillä kyllä oli ulos ja autoon, ei ilmeisesti viihtynyt lääkärissä. Vähän se on vielä vaisu, mutta eiköhän huomenna taas riitä vauhtia :) Onneksi nyt on ollut vähän viileämmät kelit ja koirat ovat päässeet liikkumaan taas kunnolla, niin lepopäivä tähän väliin tekee muutoinkin vaan hyvää. 

Tore saa nyt toipua hommasta rauhassa, loppuviikolla taitaa olla jo aika lähteä takaisin kotia ja kaupunkielämää kohti. 

On se komee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti