2. toukokuuta 2018

Traulle lisää osteopatiaa

Trau kävi tänään toisen kerran osteopaatilla. Hiukan oli levotonta meininki pöydällä makoillessa, kun eilen ei käyty missään pidemmällä lenkillä :D Masurapsuja olisi pitänyt saada ja pää pyöri joka suuntaan, oli ihan tylsää se paikoillaan makoilu. Kaikki ongelmakohdat on lähteneet korjaantumaan tosi hyvin, nyt osteopaatti pääsi käsittelemään vähän syvemmältä ja hyvältä kuulemma vaikutti. Ihan täysin puhtaasti Trau ei vielä joka lenkillä liiku, aikaisempaa paremmin kuitenkin, mutta se on kuulemma tässä vaiheessa ihan normaalia. Nyt pitäisi olla taas parempi tilanne, parin viikon päästä käydään vielä kolmas kerta tarkistamassa mihin suuntaan se on lähtenyt parantumaan. Trau sai myös paljon kehuja selän kunnosta, tuntui kuulemma tosi hyvältä :)

Ja kuten Toren mahamurinoidenkin kohdalla, sain taas hyvän selityksen siitä miten Traulla oli vinoumaa juuri sillä alueella mikä vaikuttaa munuaisiin yms, eli virtsakiteetkin on voineet johtua siitä. Jännä nähdä vieläkö niitä kiteitä löytyy kun koira on saatu suoristettua, jos ei niin suurempi kiitos taitaa mennä osteopaatille kuin lääkeruoalle. Osteopaatti siinä sanoikin, että jos siltä olisi hoidettu pelkät kiteet, olisivat ne todennäköisesti palanneet uudelleen vaivaamaan aika pian.

Jos niitä vielä kiteitä löytyy, niin lääkeruoka jää kyllä hyllyyn kun ei ole tähänkään mennessä auttanut ja Trau pääsee täysin liharuoalle. Pitäisi tässä parin viikon sisällä se pissanäyte taas viedä.

Nyt sitten taas pari päivää vähän rennommin, liikkua saa ja pitääkin mutta Toren kanssa rallittamiset on kielletty. Elellään siis hihnalenkeillä ja temppuilulla hetki, Tore varmaan pääsee vetopuuhiin omat energiansa purkamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti