28. elokuuta 2016

Toinen retki Liesjärvelle

Mutta ensin Trau perjantain treenit:


Kepit luonnollisesti jätettiin taas välistä. Ei mitään ihmeellistä sepitystä näistä, Trau teki kivasti ja rata sujui, 16 oli lähinnä mulle vaikea ja 7 putki oli Traulta hukassa, niitä putkiin lähetyksiä pitää treenailla vielä lisää. Loppuun taas vähän rengastreeniä. Yhden hypyn näemmä unohdin ratapiirroksesta, mutta videolta sekin löytyy:


Tiistaina käytiin kiertämässä Liesjärven toinen puolisko. Oli vähän haastavampaa maastoa tällä puolella, kilometrejä kertyi n. 15 ja aikaa meni 7-8h. Kartta taas täällä, auto jäi Pirttilahteen. Siitä jatkettiin kopinlahti-savilahti-sounkorven reitti-pitkäkärki (pohjantikan kierros)-korteniemi-lehdos-kopinlahti-pirttilahti. Vähän jotain omia reittejä tehtiin myös, etenkin kun osa poluista oli täynnä kaatuneita puita, etenkin pitkäkärjen suunnalla... Meni vähän rämpimiseksi koko homma. Hirvikärpäsiä löytyi myös noin miljoona. 

Mutta kiva reissu, ihana matala hiekkaranta kopinlahdessa, Torekin ihan itsenäisesti meni kahlailemaan. Rauhassa sai olla tälläkin puolella Liesjärveä, savilahdessa oli pari telttailijaa ja vähän ennen autoa paluumatkalla tuli muutama ihminen vastaan. Korteniemessä tuijoteltiin hetki lampaita, lehmiä ja hevosia, eipä koirat niistä kamalasti piitanneet. 


Kopinlahti.


Taukolainen.





Ensi viikko otetaankin rauhaksiin molempien kanssa, Tore aloitti eilen yskimisen ja kakomisen, onkohan kennelyskän löytänyt jostain. Ei vaan meinaa pieni kelpie ymmärtää mitä lepääminen tarkoittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti