Omistaja

Mari Forsman
"Mari"
Vuosimallia -93
S-posti: forsman.mari[at]hotmail.fi


Koirakärpänen pääsi puraisemaan jo pikkulapsena. Ensimmäinen corgimme Max tuli meille, kun olin 7-vuotias ja siitä se lähti. Lähialueiden koirat tulivat tutuiksi ja olin milloin keneltäkin lainatun koiran kanssa tokokentällä, näyttelyissä tai metsässä rämpimässä. Phalene Iran sain ollessani 14-vuotias ja sen kanssa pääsin tutustumaan entistäkin paremmin koiraharrastuksen maailmaan.

Hevosten kanssa olen pyörinyt nyt lähemmäs 10 vuotta. Maastakäsittely kuuluu omiin suosikkeihini, samoin kuin nuorten hevosten kouluttaminen ja maastoilu. Olen aika paljolti puskaratsastaja, tunneilla en ole käynyt parin ensimmäisen ratsastusvuoden jälkeen kuin muutaman kerran.

Luonteeltani olen spontaani, yllytyshullu ja elän enemmän tunteella kuin järjellä. Huumoria saan revittyä asiasta kuin asiasta ja kavereiden kanssa ei hiljaisia hetkiä pääse syntymään. Pieniä kepposia teen jatkuvasti, mutta pidän huolen siitä, että kepposten uhreillakin on aina hauskaa. En viihdy kauaa aloillani, vaan kaipaan paljon vaihtelua, uusia paikkoja ja ihmisiä, jotta pysyn järjissäni. Tänään täällä, huomenna jossain. Koirat tottakai aina matkassa mukana.

Valmistuin turvallisuusvalvojaksi syksyllä 2014. Turva-opintojen ohella suoritin noin puolet aikuislukion oppimäärästä. Tällä hetkellä opiskelen koirahierontaa ELK Weterissä Helsingissä ja käyn tekemässä aamutalleja eräällä kotoisalla pikkutallilla. Omaa yritystä kohti suuntaamassa, mutta vielä sinne on paljon matkaa jäljellä ja lisää opintoja edessä :)

Heinäkuussa 2015 minulle myönnettiin kennelnimi Miksein. Tavoitteena on kasvattaa mahdollisimman terveitä ja tasapainoisia corgeja. Kasvatussuunnitelmista ja -tavoitteista tulossa lisää tietoa tulevaisuudessa. Ensimmäinen pentue suunnitelmissa Traulle (Sparta Medaus Lietus) 2016.